Oferte locuri de munca top

Skanska a inceput prima fază a proiectului de birouri Campus 6 din București

Skanska demarează construcția pentru Campus 6, proiectul de birouri situat în zona de centru-vest a Bucureștiului, în imediata apropiere a Universității Politehnice. Investiția pentru prima clădire a complexului se ridică la 37,8 milioane de euro.

Campus 6 va avea o suprafață totală închiriabilă de 82.000 mp, fiind format din patru clădiri de birouri de clasa A. Prima clădire va avea o suprafață decca. 22.000 mp, cu 11 etaje supraterane și două niveluri de parcare subterană. Termenul estimat de livrare pentru aceasta este trimestrul 3, 2018.

„Lucrările de construcție pentru prima clădire a complexului Campus 6 au început deja”, a spus  Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

Noul proiect este situat la intersecția a două bulevarde principale, Iuliu Maniu și Vasile Milea.

Skanska Romania este un dezvoltator și constructor de clădiri ecologice de birouri. Compania și-a început activitatea în România în anul 2011 și face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții.

Skanska Romania  face parte din Skanska Commercial Development Europe, care

inițiază și dezvoltă proiecte imobiliare – clădiri de birouri si alte clădiri comerciale.  Operatiunile companiei sunt concentrate în zonele metropolitane din România, Republica Ceha, Ungaria și Polonia și sunt desfășurate în patru unități locale: Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanka Property Ungaria și Skanska Property Polonia.

 

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016 (click aici)

Sus