Oferte locuri de munca top

Sibiu: Încep lucrările la Centrul Gulliver

Sibiu34Piata MareLa Centrul de plasament Gulliver din Sibiu încep luna aceasta lucrările de modernizare și extindere datorită unui proiect finanțat din fonduri europene. Valoarea eligibilă este de aproape 4 milioane de lei.
Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu, a precizat:
”Este un moment important pentru această unitate socială care, l-a finalul anului viitor va avea niște condiții foarte bune pentru tinerii care locuiesc aici. Mă bucur și felicit echipele care au lucrat la proiect, pentru că am reușit să atragem aceste fonduri necesare lucrărilor. Sunt convins că la terminarea proiectului vom vedea o instituție model în ceea ce privește confortul și dotările.”
Activitățile derulate în proiect urmăresc modernizarea, reabilitarea și extinderea centrului de plasament Gulliver pentru un număr de 50 de copii și tineri, beneficiari ai serviciilor sociale de tip rezidențial, din județul Sibiu.
Proiectul prevede realizarea a cinci module, fiecare compus din trei dormitoare, spații comune, și spațiu igienico-sanitar. La acestea se adaugă spații administrative (bucătărie, spălătorie, depozite) și spații pentru personal. În acelasi timp proiectul prevede dotări cu mobilier și aparatura în valoare de 100.000 de lei.

Sus