Oferte locuri de munca top

Saptamana viitoare vor incepe lucrarile la un ansamblu cu peste 1.300 apartamente

Prima fază a unui mare proiect rezidențial din Capitală urmează să demareze zilele următoare. “Lucrările de construire vor fi demarate în cursul săptămânii viitoare. Proiectul va fi dezvoltat în trei etape, dintre care în cadrul primei etape vor fi construite 390 apartamente”, susțin reprezentanții proiectului.

Viitorul proiect H Pipera Lake va fi dezvoltat pe malul lacului Pipera, pe un teren cu suprafața de 57.000 mp.

Acesta va include 1.350 de apartamente dispuse în 17 imobile. Regimul de înălțime va fi  Subsol + Parter + 6Etaje + 7Etaj Retras, deservite de peste 1.600 de locuri de parcare.

Investiția a fost estimată de către dezvoltatori la 90 de milioane de euro. ”Din totalul de 390 de apartamente ce urmează a fi livrate în prima fază 45% au fost deja vândute”, susțin dezvoltatorii.

În prima etapă vor fi construite 5 clădiri a câte 78 apartamente. Unitățile vor avea suprafețe construite cuprinse între 55 mp şi 97 mp. Prima etapă a construcției va fi finalizată la finalul anului 2020.

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România.

Investitorii israelieni mai au în derulare două proiecte pe Calea Victoriei, la numerele 109 și 139: unul rezidențial și unul de birouri.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

 

Sus