Oferte locuri de munca top

Proiecte de case mici, pentru un cămin de viitor

O casă mică nu înseamnă două cămăruțe, o baie și o bucătărie, ci vorbim chiar și de două băi și o suprafață utilă de peste 100 m2. Alegerea unei astfel de case este de viitor, loc unde poate locui o întreagă familie fără probleme.

Înainte de a lua orice decizie se evaluează terenul unde va fi construită și trebuie apelat la o firmă de proiectare case care va pune bazele unei case ideale pentru familia ta.

Alege proiecte de case mici pentru un cămin de viitor!

Casele mici sunt ușor de întreținut, se pot extinde oricând, dacă terenul permite și ai posibilitatea de a-ți desfășura activitățile obișnuite într-un mediu mic, dar complex. Firma Smart Home Concept asigură proiecte case mici simple sau case mici cu mansardă care pot îndeplini toate condițiile pe care le impune o familie. Dacă îți dorești o casă mică, dar cu etaj, cele cu mansardă sunt soluția ideală.

În cazul unei case la parter, cum este o casă mică, acestea pot avea un număr de 2 sau 3 dormitoare, cu una sau două băi, garaj sau fără, bucătărie și un aspect superb. Proiectarea acestor case poate fi completă, la cheie, unde nu trebuie să faci altceva decât să începi o viață nouă în ele.

Alegerea unei case mici înseamnă și un buget redus

Practic vei avea tot ce îți dorești cu o sumă restrânsă, utilizând un spațiu redus. Proiecte case mici pentru un cămin de viitor! Acestea sunt potrivite pentru un teren restrâns, care nu permite extinderea. Desigur, poți apela la o casă mică și dacă ai un teren mai mare, pe care îl poți exploata diferit. Un teren mare cu o casă mică permite și dezvoltarea unei afacere cu pomi fructiferi, o seră cu flori și/sau legume sau extinderea clădirii cu birouri sau alte tipuri de afaceri.

Cu alte cuvinte, în timp ce asiguri necesarul familiei tale, poți asigura și o sursă de venit permanentă. Casa va fi o pasivă pe același teren, nu o activă. Dacă îți dorești o casă mare pe un teren limitat, nu vei putea face niciuna dintre aceste afaceri, doar dacă vei cumpăra sau închiria un teren suplimentar.

O altă idee prin care poți dezvolta o sursă de venit este construirea unei case mici pe un teren mare, unde restul terenului poate fi închiriat unei companii, firme sau unei alte persoane.

Construirea unei case mici și apelarea la un proiect perfect pentru tine și familia ta vine la pachet cu câteva avantaje. Printre cele mai importante se numără dezvoltarea afacerilor chiar la tine acasă. Un alt aspect important este și bugetul pe care îl ai pentru casa ta. Cu proiectul potrivit poți avea tot ce îți dorești într-o casă mică.

Firma Smart Home Concept vine în ajutorul tuturor care au nevoie de proiectarea unei case, oricare ar fi dimensiunea ei! Poți cere o ofertă prin intermediul live chat-ului de pe site, prin formularul de contact, prin telefon sau la adresa de e-mail office@smarthomeconcept.ro. Alege proiecte case mici pentru un cămin de viitor!

 

Sus