Oferte locuri de munca top

Primaria Bucuresti tot mai cauta sa cumpere teren

Primăria Municipiului București încă mai caută teren pentru dezvoltarea unui proiect de gestionare a deșeurilor. Procedura de achiziție se află acum la a doua lansare, după ce prima încercare de cumpărare a fost anunțată la începutul lunii martie, cu termenul limită stabilit pentru 22 aprilie 2020.

Acum, PMB organizează din nou o procedură prin normă internă pentru obiectivul ”Achiziționare teren cu destinația dezvoltare investiții pentru gestionarea deșeurilor”.

Valoarea totală a acestei achiziții a fost estimată de către autoritatea contractantă la aproape 4,4 milioane euro, echivalentul a peste 21 milioane de lei.

Data la care se primesc ofertele este doar în data de 4 mai 2020 în intervalul orar 10.00-14.00, la adresa sediului Primăriei Municipiului București. Ofertele vor fi depuse la secretariatul Direcției Generale Achiziții Publice, parter, camera 050.

Terenul în cauză trebuie să aibă o suprafață cuprinsă între minim 10 ha – maxim 13 ha. Acesta trebuie să se afle la o distanță de maxim 30 kilometri față de km 0 al Bucureștiului.

Printre condițiile minime care trebuie asigurate de ofertanți se numără:

* Terenul va trebui să dețină documentație cadastrală avizată de OCPI.

* Informații topografice privind terenul, cu repere în sistem de referință național.

* Acces direct la drumul public, descriere drum public dacă este drum național sau drum județean.

* Disponibilitatea transporturilor (harta drumurilor cu care se învecinează). Se va puncta existența drumurilor de acces la teren de minim 7m lățime, care să asigure accesul în siguranță al autospecialelor de mare capacitate .

* Disponibilitatea infrastructurii de apă-canal, disponibilitate de conectare la rețeaua electrică, accesul la rețeaua de înaltă tensiune

* Terenul nu trebuie să se afle în proximitatea unor arii protejate Natura 2000.

Valoarea estimată a achiziției este de 21.141.408 lei fără TVA.

 

 

 

 

Citiți și:

Doua proiecte vor cumula peste 500 de unitati locative

Peste 30 mii mp de spatii comerciale, depozitare si showroom, langa Capitala

Cat costa manopera pentru lucrari la acoperis

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2020

Sus