Oferte locuri de munca top

Prima clădire din Green Court este gata

SkanskaSuedezii de la Skanska au inaugurat prima clădire din ansamblul de birouri Green Court Bucharest, din zona Barbu Văcărescu. Investiţiile în prima fază de dezvoltare au totalizat 46 milioane de euro, iar lucrările au durat 19 luni.
„Green Court Bucharest este primul nostru proiect pe piaţa din România şi suntem foarte mândri de modul în care acesta s-a dezvoltat în ultimele luni”, a declarat Marcin Łapiński, preşedintele Skanska Property România.
Clădirea finalizată dispune de o suprafaţă închiriabilă de 19.500 metri pătraţi, pe cele 12 nivele supraterane. Imobilul este închiriat în proporţie de 90%.
În paralel, înaintează lucrările la cea de a doua clădire din ansamblu, care va dispune de o suprafaţă similară cu prima. Aceasta urmează să fie livrată în trimestrul al doilea din 2015. La finalizare, ansamblu va fi compus din 3 clădiri, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 52.000 de metri pătraţi.
Proiectul este contruit respectând principiile dezvoltării sustenabile, aplicând soluţii şi tehnologii pentru reducerea impactului clădirii asupra mediului şi de asemenea pentru reducerea costurilor operaţionale ale clădirii. De altfel, proiectul va fi certificat în sistemul LEED, calificativ Gold.
Construcţia este realizată de Skanska Construction România, divizia de construcţii din cadrul grupului suedez.

Sus