Oferte locuri de munca top

PMB cumpara 100 de apartamente in Bucuresti

Până la sfârșitul acestui an, Primăria Bucureștiului vrea să cumpere prin Compania Municipală Imobiliara București 100 de apartamente de pe piața liberă, în încercarea de a găsi soluții eficiente la o problemă majoră: criza de locuințe din București.

La Primăria Capitalei sunt înregistrate, în acest moment, peste 2.500 de cereri de repartizare de locuințe.

Astfel, într-o primă etapă, PMB urmărește achiziționarea a 100 de apartamente (10 garsoniere, 40 de apartamente cu două camere, 40 de apartamente cu trei camere și 10 apartamente cu 4 camere).

Valoarea totală a proiectului este estimată la 39.151.000 de lei (suma include TVA). Prețul solicitat pe metrul pătrat construit nu trebuie să depășească 6.711,60 de lei (inclusiv TVA).

CMIB a lansat deja către toți dezvoltatorii imobiliari invitații de a trimite oferte pentru apartamente cu una, două, trei sau patru camere, confort 1, situate în oricare dintre sectoarele Municipiului București.

Orice investitor poate depune o ofertă care să vizeze cel puțin 10 apartamente situate în același imobil.

Caietul de sarcini cu toate condițiile de participare au fost deja publicate pe site-ul Companiei Municipale Imobiliara București, www.cmibsa.ro. Timp de 10 zile, dezvoltatorii imobiliari vor putea să depună ofertele, iar la finalul acestei perioade o comisie de evaluare le va analiza și le va selecta pe cele care vor corespunde întocmai criteriilor anunțate.

Apartamentele pe care Compania Municipală Imobiliara București le va cumpăra la finalul procesului de evaluare trebuie să respecte prevederile Legii nr.114/1996 și să nu se afle pe lista imobilelor expertizate tehnic încadrate la risc seismic gradele I, II, III.

Banii pentru derularea acestui proiect au fost alocați de Primăria Capitalei.

Achiziționarea celor 100 de locuințe reprezintă doar prima etapă a unui proiect mai amplu, pe care Municipalitatea, îl va continua și în 2019.

 

 

 

Citiți și:

Cele mai mari proiecte imobiliare ale anului 2019

Un mare ansamblu imobiliar se extinde

In vecinatatea nord-estica a Capitalei va demara un amplu proiect rezidential

Amplu ansamblu rezidential va fi construit pe 5 ha

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus