Oferte locuri de munca top

Plaza Centers vinde proiectul de la Targu Mures

20140110125119_2014.01.10.v02

proiect Casa Radio

Dezvoltatorul Plaza Centers a vandut saptamana trecuta cei 31 de mii de mp de la Targu Mures pentru 3,5 milioane de euro unui alt dezvoltator.
“Acum cativa ani am identificat acest teren ca fiind o potentiala locatie pentru dezvoltarea unui centru comercial si de divertisment dar conditiile de piata din Romania s-au depreciat semnificativ intre timp. (…) Aceasta vanzare este in concordanta cu strategia noastra de a scapa de proprietatile neesentiale si a ne concentra pe punctele cheie.”, e declarat Ran Shtarkman, CEO al Plaza Centers, citat intr-un comunicat al companiei.
Potrivit dezvoltatorului pretul de vanzare este cel estimat si s-a facut la valoarea terenului pe piata.
In 2008 Plaza Centers anunta demararea unui proiect comercial si de birouri in urma unei investitii de peste 80 de milioane de euro. Proiectul urma sa fie amplasat pe spatiul fabricii Imatex, la aproximativ un km de centrul orasului, la iesirea spre Cluj si potrivit proiectului ar fi avut o suprafata inchiriabila de peste 34,000 de metri patrati, aproximativ 1200 de locuri de parcare, urmand sa fie inaugurat in al treilea trimestru al anului 2010.
Printre proiectele esuate ale companiei se numara si cel de la Casa Radio.

Sus