Oferte locuri de munca top

Piaţa Obor din Oradea va fi reabilitată

Proiectul pentru reconfigurarea și reconstrucţia pieţei Obor din Oradea se află în faza de aprobare a indicatorilor tehnico economici.

Lucrările incluse în proiect presupun amenajarea unei suprafeţe construite de peste 2.100 mp care cuprinde 35 de chioșcuri de alimentaţie publică, trei toalete publice și o clădire administrativă de 54 mp. La acestea se adaugă o zonă de suprafeţe de închiriat de peste 52 de mii mp dar și realizarea unei platforme betonate pentru amenajarea unei parcări cu peste 400 de locuri.

În urma realizării investiţiei Piaţa Obor va fi relocată pe strada Ogorului pe un teren cu suprafaţa totală de peste 82 de mii mp.

“În prezent pe amplasament sunt depozitate resturi de materiale de construcţii, pământ rezultat din excavări de pe alte amplasamente, parţial pomi, copaci, arbuști”, arată inițiatorii proiectului.

Relocarea pieţei și amenajarea ei vor costa peste 9,5 milioane de lei echivalentul a 2,1 milioane de euro inclusiv TVA din care lucrările de construcţii montaj au un buget de 8,3 milioane de lei echivalentul a 1,8 milioane de euro inclusiv TVA. Durata de realizare a investiţiei a fost estimată la 12 luni de la atribuirea contractului.

Proiectul va fi finanţat din surse proprii Primăriei Oradea.

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016

Sus