Oferte locuri de munca top

Peste un milion de euro pentru un teren de 10.000 mp

oÎn termen de trei ani firma care a câștigat licitația pentru un teren de 10.000 mp, aparținând Primăriei Oradea, trebuie să finalizeze investiția.

Imobilul situat pe str. Codrilor nr. 3 (fostul Centru Mecena), compus din două construcții: sala de conferințe și motel într-un stadiu nefinalizat și teren în suprafață de 10.000 mp.

Imobilul se află în imediata vecinătate a fostului Ştrand Municipal. Parcela are un front stradal de cca 100 m, fiind învecinată pe latura vestică și de sud cu viitorul complex Aquapark Nymphaea, iar la est de Ștrandul Dinamo.

La licitație au participat două firme din Oradea: S.C. Lotus Center S.A și S.C Romexa S.A.

Licitația s-a adjudecat de către firma S.C. Lotus Center S.A, care a oferit 920.000 euro + TVA. Firma S.C Romexa S.A a oferit suma de 910.000 euro + TVA.

Dacă nu finalizează investiția în termen de trei ani, firma câștigătoare va suporta penalități.Cumpărătorul va avea obligația să obțină autorizaţia de construire pentru finalizarea/modernizarea construcţiei neterminate sau realizarea unor noi construcții, în termen de maximum 1 an de la semnarea contractului de vânzare-cumpărare și finalizarea lucrărilor în termen de maxim 2 ani de la data emiterii autorizaţiei de luare în folosință a construcţiei.

După expirarea termenului de contestație de 7, urmează ca într-un termen de 30 de zile să fie încheiat contractul de vânzare cumpărare.

Sus