Oferte locuri de munca top

Peste 1.500 apartamente in blocuri cu tematica din natura

4Cum ar fi să locuieşti într-un bloc cu o tematică insipirată din natură? La asta s-a gândit şi un dezvoltator imobiliar din Israel când a decis să construiască şase astfel de blocuri în Bucureşti.

La finalul lucrărilor, viitorul ansamblu Estic Park, amplasat pe malul lacului Dobroeşti, sector 2, va include aproximativ 1.500 de apartamente.

Preţurile pentru o locuinţă în ansamblul pornesc de la 46.700 euro pentru un studio de 45 mp, 55.000 euro pentru un apartament de două camere cu 53 mp şi 74.000 euro pentru un apartament cu trei camere de 71 mp. Penthouse-urile pot fi achiziţionate cu preţuri începând de la 124.000 euro cu o suprafaţă utilă de 177 mp. Preţurile sunt fără TVA şi au inclus un loc de parcare.

Vor fi amenajate în total 140 locuri de parcare, 57 locuri subterane şi 83 locuri supraterane, spaţii de joacă pentru copii, comerciale şi pentru activităţi sportive.

Locurile de parcare pot fi cumpărate şi separate contra sumei de 4.500 euro (fără TVA) loc de parcare subteran şi 2.800 euro, loc de parcare suprateran.
Utilitățile interioare ale apartamentelor vor fi contorizate și plătite individual (apă, electricitate, gaze naturale, cablu TV/internet), iar utilităţile aferente spaţiilor comune (electricitate) vor fi facturate separat către asociaţia de locatari.

Construcţia blocurilor este propusă în patru etape principale pe parcursul a şase ani.

Ansamblul Estic Park va cuprinde şase blocuri cu 11 etaje fiecare, care vor avea ultimul nivel dedicat apartamentelor tip penthouse.

Pe etajele 1 – 10, inclusiv parter, sunt dispuse studio-uri şi apartamente cu 2 şi 3 camere.

Tematica fiecărui bloc (Terra, Lago, Aero, Solis, Celest, Natura) va fi reprezentată prin culori, desene simboluri sau peisaje amplasate în lobby, care vor susţine ideea.

Construcţia primului bloc, Solis,  a fost demarată în luna februarie 2016, iar termenul de finalizare preconizat este sfârşitul luni mai 2017.  Acest prim bloc va cuprinde 125 de apartamente.

În funcţie de amplasarea peretelui interior, dezvoltatorul a optat pentru următoarele soluţii: pereţi interiori din zidărie cu blocuri din BCA sau pereţi interiori din panouri de gips carton sau plăci pe structură metalică.

Până acum au fost vândute aproximativ 25% din totalitatea apartamentelor din blocul Solis, conform informaţiilor furnizate de către directorul executiv al Eagle Development, dezvoltatorul ansamblului.

Descarcati Fisa proiectului (disponibila pentru abonati)

Fisa proiectului include date suplimentare si date de contact

 

 

 

 

 

TopJobs –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)
Newsletter
Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus