Oferte locuri de munca top

Pavilionul Romexpo va deveni sala polivalenta cu 15.000 de locuri

Pavilionul central al Romexpo va deveni sală polivalentă cu 15.000 de locuri, conform protocolului încheiat de Primăria Municipiului București și Camera de Comerț și Industrie a României.

Mihai Daraban, președintele CCIR, a anunțat miercuri că va colabora cu PMB pentru atragerea de investiții în vederea transformării Pavilionului A al complexului Romexpo în centru multifuncțional.

Conform protocolului, Primăria Municipiului București va finanța cu circa 30 milioane de euro lucrările pentru reamenajarea pavilionului central ca sală polivalentă, cu 15.000 de locuri, vestiare, săli de conferințe, loje, astfel încât aceasta să fie acreditată la nivel european.

„Lucrările pentru reamenajarea sălii vor dura aproximativ un an, urmând ca de la 1 septembrie 2017 cea mai mare parte a activității expoziționale din Cupolă să fie preluată de noua hală”, a spus Mihai Daraban, citat de Agerpres.

Președintele CCIR a mai spus că în septembrie anul viitor va intra în circuitul expozițional un nou pavilion.

Activitatea expozițională nu va fi întreruptă, deoarece până în luna mai 2017 se vor finaliza studiile de fezabilitate, iar lucrările sunt preconizate să înceapă pe perioada verii anului viitor.

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016

Sus