Oferte locuri de munca top

Patru cladiri de birouri au fost vandute

Domenii Offices

Patru clădiri de birouri din Capitală, cu o suprafață totală cumulată de peste 9 mii mp, au fost vândute. Este vorba de proprietățile fondului East Balkan Properties plc. Achiziția a fost făcută de către Adam Europe, fond de investiții imobiliare coordonat de Isaac Cohen Hoshen, co-fondatorul Adama.

Adam Europe a mai cumpărat în trecut clădirile de birouri Phoenix Tower și Construdava Business Center, în urma a două tranzacții intermediate tot de către Colliers International Romania, ca și tranzacția actuală.

Cele patru clădiri birouri, vândute către Adam Europe, sunt dispuse dinspre nordul Bucureștiului către centrul său, astfel: Airport Smart Offices se află în imediata vecinătate a Aeroportului Henri Coandă, Domenii Offices este localizată în zona de nord-vest – în apropierea zonei Expoziției, Jules Michelet Office Building se apropie de centrul Capitalei prin plasarea în partea istorică a Pieței Romane, iar Casa Moșilor Office Building se află între Universitate și Piața Unirii.

Localizările au o bună conectivitate la transportul public, ceea ce a favorizat un grad de ocupare ridicat, prin prezența în clădiri a unor companii ce provin din sectoare de activitate variate: marketing și publicitate (e.g. McCann Erikson, Mercury Research), IT (e.g. Meti Logiciels et Services, Elkotech, Essensys Software), logistică (e.g. Militzer & Munch), construcții (e.g. Martifer) și servicii.

Adam Europe pregătește atât extinderea portofoliului de birouri, dar și dezvoltarea de noi proiecte rezidenţiale, cum ar fi proiectul Reveria Palady 43 din estul Bucureştiului.

Pe plan internaţional, Adam Europe deţine un portofoliu rezidenţial extins în Berlin, Frankfurt și în Strasbourg.

Isaac Cohen-Hoshen este co-fondatorul Adama, unul din cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din România și a realizat în decursul ultimilor 14 ani mii de unităţi locative, clădiri de birouri și spaţii comerciale în principalele orașe din România.

Isaac Cohen Hoshen, coordonator Adam Europe, a declarat: „Această investiție reprezintă un moment important pentru Adam Europe în ceea ce privește consolidarea poziției pe piața de birouri din România, ca parte a liniei noastre strategice, alături de componenta de investiții în proiectele rezidențiale. Ca de obicei, am vizat puncte cheie ale Bucureștiului, cu dezvoltare sustenabilă, care prezintă un potențial deosebit pentru companiile dinamice, aflate în expansiune, din perspectiva locației accesibile, a standardelor tehnice ridicate și a calității ambientului de lucru. Având în vedere dinamica actuală a pieței, ne propunem extinderea portofoliului nostru și cu alte clădiri de birouri, pentru a oferi o gamă de opțiuni cât mai diversificată companiilor din diverse domenii de activitate”.

 

Citiți și:

Stirile zilei

Amplu proiect imobiliar pe aproape 4 ha, in pregatire

Un mare centru multifunctional va fi construit in Snagov

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus