Oferte locuri de munca top

O nouă reţea de drumuri va favoriza dezvoltarea unei întregi zone din Braşov

DSC07425După finalizarea lucrărilor la artera de circulaţie care va face legătura dintre cartierul Noua, intersecţia cu str. Prunului, şi tronsonul 1 al ocolitoarei municipiului Braşov, primarul George Scripcaru are planuri mari.

„În următoarea etapă vom face un acces dinspre acest drum spre drumul unde este situat Selgrosul şi un altul spre viitoarea arteră de circulaţie care va merge pe lângă calea ferată şi se va uni cu prelungire Crinului.

În acest fel vom crea o reţea de drumuri între Calea Bucureşti şi calea ferată, care va fi baza pentru dezvoltarea întregii zone”,  a declarat George Scripcaru, citat de NewsBrasov.

Artera în lucru este realizată în proportie de 55%, urmând să fie finalizată la  30 noiembrie. Valoarea totală a proiectului este de peste 16 milioane lei. Acest noul tronson de drum va avea o lungime de 2,145 km, trei sensuri giratorii, o lăţime de 7 m cu o bandă pe sens, flancată de zona verde, piste de biciclişti pe o parte şi trotuar pe cealaltă parte. Traseul este iluminat până la intersecţia cu magistrala de cale ferată.

Sus