Oferte locuri de munca top

Nou secretar de stat la Ministerul Transporturilor

După ce unul dintre fondatorii Asociației Pro Infrastructură a devenit ministrul al Transporturilor, iată că asociația dă și un secretar de stat.

Ministrul Cătălin Drulă a numit un nou secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii. Astfel, Octavian Alexandru Hagiiani a fost înlocuit de Horațiu-Lucian Cosma, prin decizie a primului ministru Florin Cîțu.

Cătălin Drulă a fost vicepreședinte și director executiv al Asociației Pro Infrastructură în primele luni de la înființare până în noiembrie 2015 când a fost cooptat de Dacian Cioloș în echipa sa

Despre Horațiu Cosma, ministrul Drulă spune că s-a alăturat Asociației Pro Infrastructură în 2014. În 2016 a activat în calitate de consilier în Cancelaria premierului Dacian Cioloș, iar în ultimii patru ani, a fost consilier parlamentar cu atribuții legate de comisia de Transporturi.

Horațiu Cosma are 28 de ani și este de profesie inginer IT.

Astăzi am făcut prima numire de secretar de stat, pe Horațiu Cosma, care se va ocupa de domeniul rutier. […] Horațiu este omul pe care îl poți trezi la trei noaptea să îți spună stadiul oricărei autostrăzi, pozițiile kilometrice, soluțiile tehnice, blocajele birocratice care trebuie rezolvate, stadiul plăților, al exproprierilor și tot ce ține de domeniul investițiilor mari publice. Am mare încredere că împreună vom accelera șantierele existente și ne vom asigura că cele viitoare pornesc cu premise de eficiență crescută față de trecut”, spune Cătălin Drulă, Ministrul Transporturilor.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Un comentariu;

  1. TARSOAGA AURORA said:

    Este inginer IT și cunoaște și-n somn…sistemul rutier din ROMÂNIA!….superdotat!

Sus