Oferte locuri de munca top

Noi oferte de credite pentru locuințe

IMG_9872

*136 milioane lei pentru BCR
Un plafon suplimentar de aproximativ 136 milioane lei a fost alocat Băncii Comerciale Romane (BCR) în cadrul programului Prima Casă. Plafonul operatorului bancar a fost suplimentat prin realocarea sumelor neutilizate destinate achiziţiilor de locuinţe construite de ANL.
BCR estimează că va acorda circa 1.000 de noi credite Prima Casă, până la mijlocul lunii octombrie.
Evoluţia vânzărilor de credite ipotecare a aratat o creştere a creditului ipotecar standard, ce a egalat vânzările prin programul Prima Casă, însă, ca de obicei la finalul plafonului alocat Progamului se înregistrează o creştere a vânzărilor.

*Limită de creditare de aproximativ 190 de milioane de lei pentru programul Prima Casă
De la începutul acestui an, Banca Românească a acordat, prin programul Prima Casă, peste 575 de credite în valoare de aproximativ 90 milioane de lei (peste 20 milioane de euro)
Valoarea medie accesată a unui împrumut a fost de 35.000 de euro, iar peste 90% dintre debitori au optat pentru apartamente cu două sau cu trei camere.
Banca Românească S.A. dispune în prezent de o limită de creditare disponibilă până la finalul anului 2014 în valoare de aproximativ 190 de milioane de lei pentru programul Prima Casă. Dobânda pentru creditele acordate de Banca Românească în programul Prima Casă este formată din ROBOR la 3 luni plus o marjă fixă de 2,5%.
„Dacă ne referim la profilul celor care accesează programul Prima Casă, vorbim de tineri cu vârsta cuprinsă între 30 și 35 de ani, în general cu studii medii, care optează pentru împrumuturi cu o valoare medie de 35.000 de euro, și pentru o perioadă de rambursare de 30 de ani. Peste 90% dintre debitorii Băncii Românești din programul Prima Casă au cumpărat apartamente cu două sau cu trei camere”, spune Dan Grigoriu, Director Divizia Produse și Segmente Retail Banca Românească.

Sus