Solplanet x AeroFix

Metav va incepe construirea unui nou ansamblu in Pipera

În luna iunie vor demara lucrările de construire în Pipera a unui ansamblu ce va cuprinde 93 de vile și 71 de apartamente.

Primăria orașului Voluntari, de lângă București, a emis autorizația de construire firmei Metav SRL (fostă Metav SA), controlată indirect de Gabriel Popoviciu.

Firma este administrată de Dan-Nicolae Popoviciu, prin firma sa Arkadia Real Estate Consulting Group SRL.

Investiția pentru construirea noului proiect rezidențial, denumit Bellemonde, a fost estimată de către dezvoltator la peste 40 de milioane de euro.

Acest ansamblu urmează să fie edificat pe un teren cu suprafața de peste 41.000 mp.

Toate clădirile au fost concepute cu un regim mic de înălțime, maxim Parter + 2 Etaje, cu al doilea etaj retras.

Ansamblul rezidențial va include case individuale, case de tip duplex și înșiruit și vile cu apartamente de două, trei și patru camere.

Dezvoltatorul estimează un termen de livrare de doi ani.

Proiectul este de tip gated-community și prevede pompe de căldură și fațade ventilate, tâmplărie de aluminiu și finisaje premium. De asemenea, vor fi și locuri de parcare electrificate, potrivit comunicatului din partea dezvoltatorului.

Un element central îl va reprezenta Society Hub, un spațiu de tip lounge, de 250 mp cu facilități precum zone de masaj și saună, coworking, activități pentru copii și o piscină în aer liber.

Cele mai recente dezvoltări rezidențiale din portofoliul grupului de companii Metav

sunt Belvedere Residences Faza 1 și Faza 2 (Fabrica de Glucoză nr. 6-8, Sector 2, București), Zenville (Mircea Eliade nr. 10, Pipera, Voluntari, Ilfov) și IQON (Vasile Alecsandri nr. 132, Pipera, Voluntari, Ilfov).

O nouă dezvoltare rezidențială este vizată pe un alt teren aflat în vecinătatea Bellemonde, proiectată astfel încât să dispună de facilități multiple, suprafețe ample de locuit, spații verzi generoase și tehnologii de ultimă generație.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2024

Sus