Oferte locuri de munca top

Master Planul de Transport – varianta finală

road-58854_640Ministerul Transporturilor a transmis la Bruxelles în data de 6 mai 2015 varianta Master Planului General de Transport care include și răspunsurile la observațiile Comisiei Europene.

În cele aproximativ 1.000 pagini, documentul prezintă atât proiectele de infrastructură, cât și strategia de implementare a acestora pe cele două perioade de programare 2014-2020 și 2020-2027. Actuala variantă a MPGT este rezultatul negocierilor pe care Ministerul Transporturilor le-a avut cu experții Comisiei Europene și va fi prezentată Comisiilor de transporturi din Senat și Camera Deputaților în cursul săptămânii viitoare.

De asemenea, în ultima săptămână a lunii mai este programată la Bruxelles o nouă întâlnire între specialiștii  Ministerului Transporturilor și experții Comisiei Europene pentru discuții finale asupra documentului.

Documentele transmise se găsesc pe site-ul MinisteruluiTransporturilor, la secțiunea Strategia în transporturi (http://www.mt.ro/web14/strategia-in-transporturi/master-plan-general-transport/documente-master-plan).

Sus