Oferte locuri de munca top

Managerii energetici si auditorii energetici scapa de ANRE

Mai multe schimbări au fost aduse în domeniul energiei prin prima Ordonanță de Urgență a Guvernului din acest an, deja intrată în vigoare. Printre acestea se numără și faptul că Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Enegiei – ANRE nu se mai ocupă de atestarea managerilor energetici și autorizarea auditorilor energetici.

Începând de acum, solicitările referitoare la obținerea atestatelor de manageri energetici, a autorizațiilor de auditori energetici persoane fizice și juridice, a autorizațiilor de societate prestatoare de servicii energetice și respectiv prelungirea acestor documente precum și orice alte solicitări sau clarificări legate de aceste aspecte vor fi adresate Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Sumele achitate pentru obținerea atestatelor de manager energetic, a autorizațiilor de auditori energetici și respectiv prelungirea acestor documente, pentru care ANRE nu a finalizat procedura de autorizare, respectiv atestare, vor fi restituite solicitanților pe baza cererilor depuse de către aceștia la ANRE.

Toate documentațiile aflate în lucru, transmise de către solicitanți în vederea obținerii atestatelor de manageri energetici, a autorizațiilor de auditori energetici și respectiv prelungirii acestor documente vor fi restituite prin poștă, cu confirmare de primire.

 

 

Citiți și:

Noi cladiri de birouri au primit autorizatia de construire

Extinderea unui centru logistic va costa circa 5 mil euro

Cum merg vanzarile in cadrul unui proiect ce va cuprinde peste 600 apartamente

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus