Oferte locuri de munca top

Mai multe tranzacţii cu suprafeţe mari de birouri

HubSpot_Offices2Ponderea tranzacţiilor cu suprafeţe mari de spaţii de birouri, de peste 3.000 mp, aproape s-a dublat în primele nouă luni ale acestui an comparativ, cu acelaşi interval al anului trecut, la 60%, de la 37%, conform unui studiu realizat de compania de consultanţă imobiliară ESOP.

Tranzacţii cu suprafeţe de birouri de peste 3.000 mp s-au realizat cu precădere în Bucureşti, dar s-au semnat contracte importante de acest tip şi peste, în oraşe precum Timişoara, Braşov şi Iaşi.

Alexandru Petrescu, Managing Partner al ESOP Consulting / CORFAC International, a afirmat:
„Încrederea în economia romanească este în crestere, iar stabilitatea economică și politică din ultima perioadă a determinat o parte din companiile cu peste 300 de angajați prezente pe piața din România să îşi reia planurile de expansiune. IT&C, BPO, Share Services, servicii profesionale, automotive, au fost cele mai dinamice domenii în primele nouă luni ale anului 2015, observându-se atât în București, cât și în țară o creștere a interesului și a suprafețelor închiriate, iar acest trend credem că se va păstra și în următoarele 24 de luni.”

Sus