Oferte locuri de munca top

Locuinte pentru medicii rezidenti in Braila si Tulcea

1595.jpg Mai multe terenuri apartinand Consiliilor Judetene din Tulcea si Braila au fost transmise in folosinta gratuita a Agentiei Nationale pentru Locuinte in vederea realizarii de locuinte pentru tineri, destinate inchirierii de catre specialistii din sanatate.
Contractele respective au fost semnate saptamana aceasta de directorul general al ANL, Dumitru Nancu, in judetele Tulcea si Braila, unde, impreuna cu presedintii Consiliilor Judetene, Horia Teodorescu si Gheorghe Bunea Stancu.
Acesta este un prim pas pe care ANL si autoritatile publice locale din cele doua judete il fac in sprijinul medicilor rezidenti si al specialistilor din sanatate ale caror venituri nu le permit accesul la o locuinta in proprietate sau inchirierea unei locuinte in conditiile pietei.
In municipiul Tulcea, pe terenul din str. Spitalului nr. 46 A, cu o suprafata de 3.040 m.p., se va construi un imobil cu doua tronsoane, care va cuprinde 60 de apartamente si va avea un regim de inaltime de S+P+6E. Pana in prezent, in judetul Tulcea, au fost construite 470 de locuinte prin Programul ANL „Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii”, la care se adauga 40 de locuinte aflate in faza de executie.
Consiliul Judetean Braila a transmis agentiei, in folosinta gratuita, terenul din str. Buzaului nr. 15A, cu o suprafata de 3.325 m.p., pe care ANL va construi un imobil cu 24 de apartamente, cu un regim de inaltime de P+3E. Pana in prezent ANL a construit in judetul Braila 624 de locuinte pentru tineri destinate inchirierii, la care se adauga 136 de locuinte aflate in executie.
Pe langa santierele din municipiile Braila si Tulcea, ANL va mai deschide anul acesta, prin acelasi program guvernamental, santiere noi in municipiile Constanta si Alexandria. Conducerea agentiei efectueaza in aceasta perioada deplasari in tara pentru a identifica, cu sprijinul autoritatilor publice locale, noi terenuri disponibile pentru constructia de locuinte.
Programul „Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii” este un program lansat de ANL in anul 2001, beneficiarii fiind tineri intre 18 si 35 de ani, care indeplinesc conditiile prevazute de lege pentru a putea accesa o astfel de locuinta. Locuintele sunt construite pe terenuri puse la dispozitia ANL de catre autoritatile publice locale, care gestioneaza si procesul de repartizare a locuintelor, in baza dosarelor si cererilor pe care le primesc de la solicitanti. In cadrul Programului „Locuinte pentru tineri” se construiesc si locuinte pentru medicii rezidenti, conform Legii 152/1998 privind infiintarea ANL, republicata cu modificarile si completarile ulterioare.
Pana in prezent au fost realizate 534 de locuinte pentru medicii rezidenti in localitatile Bucuresti.

Sus