Oferte locuri de munca top

Leonardo Senni, noul CEO al Ariston Thermo Group

8.jpg Ariston Thermo Group l-a desemnat pe Leonardo Senni pentru pozitia de Chief Executive Officer. Acesta isi va intra in atributii incepand de astazi 1 ianuarie, 2014.
Leonardo Senni, nascut in 1967, a ocupat pentru aproximativ doi ani pozitia de sef al Departamentului de Energie al Ministerul Italian de Dezvoltare Economica, in aceasta perioada contribuind la definirea si punerea in aplicare a strategiei nationale de energie. Cu o diploma in inginerie mecanica si un master in Administratie de Business la INSEAD, Franta, noul CEO al Ariston Thermo a lucrat si pentru McKinsey&Company si Procter&Gamble.
Cu privire la aceasta numire Paolo Merloni, presedinte al Ariston Thermo, a precizat:
„Leonardo stapaneste cunostinte profunde atat din sectorul energetic, cat si industrial, o experienta de lucru internationala de lunga durata si competente profesionale inalte. Reprezinta, astfel, o combinatie castigatoare, ce are scopul de a sprijini dezvoltarea Ariston Thermo pe segmentul termic la nivel mondial, atat prin inovatia si eficienta energetica a produselor noastre, cat si prin calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor si prin cresterea prezentei noastre la nivel international.” Ariston Thermo Group a inregistrat in 2012 vanzari totale de 1,32 miliarde de euro, in crestere cu 5% fata de 2011. Compania detine 19 unitati proprii de productie in 10 tari si 15 centre de cercetare in opt tari, avand in total 6.700 de angajati in cele 48 de filiale aflate in 29 de tari. Compania asigura, de asemenea, o distributie ce acopera peste 150 de state din intreaga lume.
Ariston Thermo Romania este filiala locala a companiei italiene Ariston Thermo Group, specializata in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera.
Portofoliul de produse Ariston Thermo Romania este compus din centrale termice murale si de pardoseala, conventionale si in condensare, boilere electrice si indirecte, instanturi pe gaz, aparate de aer conditionat, pompe de caldura si panouri solare.

Sus