Oferte locuri de munca top

Israelienii cumpara teren, iar britanicii o cladire de birouri

piata-imob

* AFI Europe Romania a finalizat achiziția unui teren cu o suprafață de aproximativ 43.000 mp. Acest teren este situat în proximitatea complexului de birouri AFI Park 1-5 și a mall-ului AFI Cotroceni. Valoarea tranzacției s-a ridicat la 23 de milioane de euro. Vânzătorul este IMS Park Development, care ține de fondul american de investiţii Broadhurst Investments, administrat de Andrei Siminel.

Doron Klein, CEO AFI Europe Romania, a declarat: „Achiziția ne va permite să ne dezvoltăm proiectele din București, parte din demersurile noastre de a ne extinde operațiunile pe piața de clădiri de birouri, de retail și rezidențială. Primul pas post-achiziție va consta în identificarea celei mai bune utilizări a terenului, pe care putem construi până la 100.000 mp”.

maestro-business-center * Clădirea de birouri Maestro Business Center, amplasată în zona centrală a Clujului, a fost cumpărată de fondul de investiții britanic First Property Group. Proiectul are în prezent un nivel de ocupare de 100%. Chiriașii internaționali sunt Steelcase, IBM, PwC, HewlettPackard și Global Convergence. Suprafață închiriabilă totală este de 6.845 mp.

Ben Habib, Group Chief Executive în cadrul First Property Group, a declarat: “Sunt foarte mulțumit de investiția făcuta de noi și clienții noștri în această clădire de birouri bine amplasată în centrul orașului Cluj-Napoca. Cluj-Napoca este un oraș cu creștere rapidă, care susține atât chiriile, cât și creșterile de capital”.

 

Citiți și:

Proiecte de modernizare a unitatilor educative, aprobate

8 km de cale ferata din nord-vest vor fi reabilitati

Un mare dezvoltator va construi un centru de petrecere a timpului liber

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2018

 

 

Sus