Oferte locuri de munca top

Investiţie pentru cinci săli de sport în Regiunea Nord-Est

Foto_4Compania Naţională de Investiţii a lansat procedurile de achiziţie publică pentru pachetele doi şi trei de lucrări cuprinse în proiectul de construire săli de sport în zona rurală.

Astfel în cadrul primului contract de achiziţie, pachet 2, loturile 1-3,  sunt cuprinse sălile de sport din Voiniţel, Frătăuţii-Vechi şi Putna din judeţul Suceava. Valoarea investiţiei a fost estimată la peste 9 milioane de lei plus TVA.
Al treilea pachet cuprinde loturile 1-2 din pachetul al treilea de proiecte respectiv construirea de săli de sport în comuna Tudora, judeţul Botoşani şi comuna Recea, judeţul Maramureş. Valoarea investiţiei pentru cele două săli de sport este de peste 6 milioane de lei plus TVA.

Lucrările incluse în proiect implică “adaptarea proiectului pilot la condiţiile specifice ale amplasamentului, execuţia lucrărilor şi asistenţa tehnică din partea proiectantului pentru obiective de investiţii incluse în programul naţional de construcţii de interes public sau social.”
Ofertele de participare la licitaţie pot fi depuse pentru unul sau mai multe loturi până cel târziu pe 26 noiembrie pentru primul contract şi 27 noiembrie pentru al doilea.
Proiectele sunt finanţate din fonduri bugetare.

Sus