Oferte locuri de munca top

A inceput Programul de punere in ordine a drumurilor nationale si a autostrazilor

Până la finele lunii iunie, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin subunități, desfășoară Programul de punere în ordine a drumurilor naționale și a autostrăzilor la terminarea sezonului rece și pregătirea lor pentru sezonul estival. Programul a demarat la 1 aprilie.

„Pentru a îndeplini angajamentele asumate prin programul de guvernare referitoare la infrastructura de transport de interes național, Ministerul Transporturilor a solicitat tuturor Consiliilor județene propuneri privind drumurile naționale ce ar trebui să fie reabilitate, reparate cu prioritate astfel încât să se aducă plus valoare în economia județelor respective. În prezent se centralizează propunerile transmise de către Consiliile județene, urmând ca prin coroborare cu datele de trafic și celelalte informații deținute de CNAIR SA, să se elaboreze un program integrat defalcat pe mai mulți ani pentru reabilitarea, repararea, modernizarea rețelei de drumuri naționale”, potrivit unei informări făcute de Ministerul Transporturilor.

Totodată, reprezentenții MT recunosc că sectoarele de drum DN74, între km 29+000 – 99+870 (limita dintre județele Hunedoara și Alba-Iulia), DN74A, între km 0+000 – 11+329 (Abrud-Câmpeni) și DN75, între km 29+000 – 135+000 prezintă degradări sub formă de gropi, faianțări, fisuri, denivelări, crăpături, cedări de acostamente și cedări de corp de drum.

În luna februarie 2017, CNAIR SA, prin intermediul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, a executat plombări provizorii ale gropilor cu mixtură stocabilă pe DN74 și DN75. “Aceste lucrări sunt provizorii și se execută în perioada friguroasă, iar după încălzirea vremii, compania va începe execuția lucrărilor cu mixtură caldă”, au adăugat reprezentanții MT.

 

 

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia aprilie 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus