Oferte locuri de munca top

Incep lucrarile la Pasajul Piata Sudului din Bucuresti

1426.jpg Pentru cel mai mare proiect de infrastructura finantat cu fonduri europene din Bucuresti – pasajul de la Piata Sudului – a fost semnat contractul de executie.
Asocierea Astaldi – Euroconstruct Trading 98-RCV Global Group este castigatoarea licitatiei organizate de Primaria Capitalei.
Lucrarile vor fi de amploare. Va fi realizat un pasaj subteran pe directia Calea Vacaresti-str. Nitu Vasile si patru pasaje pietonale in intersectie.
De asenenea se va asigura legatura pietonala prin pasaj subteran intre statia de metrou Piata Sudului si peroanele statiei de tramvai aflate pa Sos. Oltenitei.
Costurile proiectului se ridica la suma de 127,14 milioane lei. Finantarea va fi asigurata in cea mai mare parte din fonduri europene. 96,44 milioane lei, reprezentand fonduri nerambursabile, vor absorbite prin aceasta investitie. Suma a fost accesata prin Programul Operational Regional 2007-2013.
Lucrarile la pasaj vor incepe imediat si urmeaza sa fie finalizate pana la finele anului 2015. In caz contrar Primaria Bucuresti va fi nevoita sa achite din bugetul orasului lucrarile ramase neexecutate.
Pasajul urmeaza sa reduca timpul de asteptare in trafic in zona Piata Sudului cu aproape 75%.

Sus