Oferte locuri de munca top

Inca un pas pentru construirea pasarelei peste soseaua Berceni

Proiectul de construire a pasarelei pietonală peste șoseaua Berceni din București a mai făcut un pas în vederea implementării acestuia. Astfel, pentru realizarea lucrărilor de construire a pasarelei s-a solicitat acordul Consiliului General al municipiului București în vederea asocierii dintre Sectorul 4 al municipiului București cu UAT Orașul Popești  -Leordeni.

Șoseaua Berceni aparține domeniului public al Municipiului București și se află în administrarea Consiliului General al municipiului București

Prin realizarea acestui proiect va fi asigurat un mijloc facil de traversare a acestei artere circulate intens, atât pentru pietonii din orașul Popești – Leordeni, cât și pentru cei din Sectorul 4.

Pentru a beneficia la maximum de capacitatea de preluare a traficului rutier pe șoseaua Berceni și pentru a nu interveni diverse cauze de întrerupere sistematică a vehiculelor, în afară de acelea datorate evoluției proprii fluxului de circulație, edilii au considerat că este necesar să fie construită o pasarelă pietonală peste șoseaua Berceni.

Acest proiect se corelează cu intenția Sectorului 4 de a veni în sprijinul cetățenilor prin limitarea pericolelor la care se expun prin eventuala traversare a drumului public prin loc nepermis și asigurarea unui mijloc facil de traversare a acestei artere circulate intens.

În acest sens, s-a solicitat acordul Consiliului General al municipiului București în vederea asocierii dintre Sectorul 4 al municipiului București cu UAT Orașul Popești-Leordeni, județ Ilfov, în vederea realizării pasarelei pietonale ce va lega Sectorul 4 de Orașul Popești-Leordeni.

 

Citiți și:

Cine va extinde cu 3 mil euro o retea de apa si canalizare

Proiect imobiliar cu restaurant sky bar, pe 15 niveluri, in Mamaia

Un sector de drum judetean va fi reabilitat cu aproape 5 mil euro

 

 

 Cititi revista ARENA Constructiilor nr 2/ aprilie 2018cop-1-mare

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

ac1-mare

 

Sus