Oferte locuri de munca top

Hotel Victoria scos la vânzare prin negociere directă

camDouble1Hotelul Victoria din Cluj Napoca a fost scos la vânzare prin negociere directă pentru un preţ de 6,4 milioane de euro plus TVA, după ce imobilul nu a fost achiziţionat la primele trei licitaţii.

Imobilul din Cluj are şapte etaje, un restaurant şi un număr de 70 de camere destinate turiştilor. Clădirea are o suprafaţă construită de peste 6.400 mp. Licitaţiile anterioare au fost organizate pe 22 septembrie, respectiv 10 octombrie şi nicio ofertă nu a fost înregistrată, potrivit documentelor emise de RA-APPS.

Luna aceasta statul a vândut prin negociere directă un imobil cu patru camere şi suprafaţa de 140 de mp pentru 176.000 de euro plus TVA, după ce o singură ofertă de cumpărare a fost depusă pentru apartamentul de pe strada Polonă din Capitală.

Statul a scos vânzare prin negociere directă un număr de 36 de proprietăţi cu o valoare cumulată de peste 12 milioane de euro. Printre ofertele cele mai costisitoare se numără Complex Restaurant Dunărea din Neptun Olimp şi Vila Agigea din Eforie Nord, fiecare evaluate la câte un milion de euro.

Sus