Oferte locuri de munca top

Hotel Victoria din Cluj Napoca, de vânzare pentru 7 mil. euro

hStatul scoate la vânzare prin negociere directă Hotelul Victoria din Cluj Napoca pentru 7 milioane de euro (TVA inclus).

Imobilul are un regim de înălţime S+P+Mez+3E+M şi este situat în Cluj Napoca, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr.54-56. Construcţia are o suprafaţă utilă de 6440 mp şi un teren aferent de peste 2 mii mp, potrivit listei actualizate a imobilelor care pot fi vândute prin negociere directă.

Activul a fost scos la vânzare după ce nimeni nu s-a arătat interesat de achiziţionarea lui la primele trei licitaţii. Legea prevede includerea construcţiei pe această listă şi vânzarea directă la preţul propus sau organizarea unei noi licitaţii dacă sunt depuse două sau mai multe oferte.

Pe lista de imobile scoase la vânzare luna aceasta de RA-APPS sunt incluse vila Agigea din Eforie Nord, complex restaurant Dunărea din Neptun Olimp fiecare evaluate la un milion de euro plus TVA.

De asemenea, statul a scos la vânzare o serie de apartamente cu 1-4 camere pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Bucureşti. Cele 20 de apartamente propuse spre vânzare au preţuri cuprinse între 60 de mii şi peste 100 de mii de euro plus TVA.

Valoarea totală a celor 31 de proprietăţi incluse pe această listă în luna septembrie ajunge la 11,4 milioane de euro iar preţurile de negociere nu includ TVA.

Sus