Solplanet x AeroFix

Grupul Iulius dezvoltă a şasea clădire din ansamblul Palas Iași

Palas IasiCu încă 9.000 mp va fi extinsă componenta office a ansamblului urbanistic Palas Iaşi, prin construcția clădirii United Business Center 6. Astfel ansamblul va ajunge la o suprafaţă totală închiriabilă de 62.000 mp.

Grupul de companii Iulius dezvoltă United Business Center (UBC) 6  – o nouă clădire de birouri clasa A. Noua clădire va avea o suprafaţă închiriabilă de 9.000 mp, patru etaje şi un nivel alocat camerei tehnice. Clădirea este situată în vecinătatea UBC 3, având conexiune directă cu Palas Mall şi zona de food-court şi acces la parcarea subterană a ansamblului.

Lucrările respectă principiile „clădirilor verzi” şi este estimat că vor fi finalizate la începutul anului 2016. UBC 6 este închiriată în procent de 100%.

Iulius Group deţine o reţea de retail care cuprinde patru shopping mall-uri (Iulius Mall Iaşi, Iulius Mall Timişoara, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Suceava) şi ansamblul urbanistic multifuncţional Palas Iaşi. Pe segmentul office, compania deţine la nivel naţional peste 55.000 mp de birouri clasa A în operare, la Iaşi şi Cluj-Napoca.

În ansamblul Palas Iaşi, compania are patru clădiri de birouri clasa A, sub brandul United Business Center, cu o suprafaţă închiriabilă de 38.000 mp.

În prezent, se lucrează la clădirea UBC 5 (suprafaţă închiriabilă de 15.000 mp) şi la clădirea UBC 6 (suprafaţă închiriabilă de 9.000 mp).

Din portofoliul office al companiei mai fac parte două clădiri clasa A, dezvoltate la Cluj-Napoca, în imediata apropiere a Iulius Mall: Iulius Business Center (7.500 mp) şi United Business Center Tower (10.000 mp), ambele închiriate 100%.

În această toamnă, în imediata proximitate a Iulius Mall Timişoara, vor demara lucrările de construire a celui de-al doilea ansamblu multifuncţional din reţeaua grupului de companii Iulius, o investiţie de peste 220 milioane de euro. Openville va include, pe lângă funcţiunile de retail, parc şi entertainment, şapte imobile de birouri clasa A, cu o suprafaţă totală de peste 131.000 mp închiriabili.

Sus