Oferte locuri de munca top

Globalworth mai cumpara un teren in Bucuresti

Globalworth, cel mai mare investitor pe piața de birouri din România și din regiune, a achiziționat un nou teren în București, pe Bulevardul Preciziei, prin intermediul Elgan Offices, companie deținută în mod egal de Globalworth și Elgan Group (reprezentată de dl. Simon Roth). Tranzacția are o valoare totală de aproximativ două milioane euro.

Noul teren din portofoliul Globalworth, deținut anterior de Terra Management & Development Group, are o suprafață de aproximativ 7.600 de metri pătrați și este situat pe Bulevardul Preciziei, nr. 3F, în imediata apropiere a viitorului sediu al Groupe Renault România, dezvoltat în prezent de companie.

“După ce anul trecut adăugam o nouă zonă importantă pe harta Globalworth, odată cu proiectul Bucharest Renault Connected, anunțăm astăzi o achiziție pe Bulevardul Preciziei, prin care dorim să ne întărim și mai mult poziția în această parte a Bucureștiului. Suntem convinși că, datorită suprafeței și poziționării sale, în apropierea stației de metrou Preciziei și a autostrăzii București-Pitești, este o achiziție importantă în portofoliul nostru și ne vom continua astfel strategia de extindere cu spații potrivite nevoilor partenerilor noștri”, a declarat Mihai Zaharia, Director al Departamentului de Investiții și Piețe de Capital al Globalworth.

Renault Bucharest Connected (RBC) este în prezent în construcție și urmează să fie finalizat în prima parte a anului 2019. Proiectul va avea o suprafață de 47.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A și va include și un showroom pentru vehiculele Groupe Renault România, 1.000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor interne şi externe, dar și alte facilități precum un restaurant și un cabinet medical.

La sfârșitul anului trecut, Globalworth a mai anunțat achiziția altor două terenuri, dar în zona Gara Herăstrău/Barbu Vacarescu din nordul Bucureștiului. Pe acestea urmează să fie dezvoltați circa 40.000 de metri pătrați de spații comerciale, preponderent de birouri.

 

Citiți și:

Va demara construirea 75 de case, in apropierea Bucurestiului

Investitie austriaca pe un teren de peste 10 ha langa Bucuresti

Important producator de bauturi racoritoare vrea sa isi extinda depozitele

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus