Oferte locuri de munca top

Garantii pentru cei care contesta licitatiile publice

Pentru a diminua numărul companiilor care contestă procedurile de achiziție publică, Guvernul intenționează să reintroducă solicitarea de garanții financiare companiilor care contestă procedurile de achiziție publică.

Măsura a fost anunțată săptămâna trecută de ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, cu ocazia unei vizite în provincie.

Acesta a declarat, într-o conferință de presă, că măsura este analizată de membrii Executivului și ar putea fi reintrodusă până la sfârșitul acestui an.

„Avem o analiză la nivelul Guvernului și luăm cu seriozitate în considerare să reintroducem acea garanție pe care o solicităm celui care vrea să depună o contestație. Știți foarte bine că ea a mai fost prevăzută în legislația națională. A fost declarată neconstituțională, dar a fost declarat neconstituțional actul prin care îi reții acea sumă, dar nu și obligația de a depune efectiv la momentul la care faci o contestație”, a afirmat Nica, citat de Agerpres.

Ministrul Fondurilor Europene a participat, joi, la Piatra Neamț, la semnarea a 19 contracte de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală și un contract din fonduri europene, pentru modernizarea și reabilitarea infrastructurii din județul Neamț.

Standarde de cost pentru cladiri civile

 

PNDL 2 si Ministerul Transporturilor primesc suplimentari la rectificarea bugetara

Construirea unui pasaj denivelat, aprobata

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus