Oferte locuri de munca top

Floreasca Park este complet inchiriata

Cladirea de birouri Floreasca Park din zona Pipera, finalizata in anul 2013, este complet inchiriata.Proiectul de 37.500 mp a fost dezvoltat de Portland Trust/ARES Management.
In doar cateva luni de la livrarea Floreasca Park pe piata locala, The Advisers/Knight Frank, reprezentantul exclusiv al dezvoltatorului, a semnat contracte de inchiriere a spatiului cu companii importante la nivel global, precum Allianz ori cele doua companii americane care au intrat recent pe piata romaneasca: Kellogg’s si Kalon.
Allianz a fost prima companie care a semnat un contract de inchiriere dupa finalizarea constructiei, ocupand un spatiu de 3.500 mp. La scurt timp, Kellogg’s, prestigioasa companie americana, a semnat pentru 2.550 mp de spatii de birouri, in timp ce un alt contract a fost semnat pentru cca 800 mp de Kalon, companie specializata in dezvoltarea digitala.
Robert Neale, Managing Director Portland Trust, a precizat: “Floreasca Park este prima dintr-o serie de cladiri noi de birouri care integreaza un design eficient si consum scazut de energie. Vom continua sa folosim tehnologia sistemului geotermal de pompe de caldura, lansata in premiera in Floreasca Park, pentru ca reduce cheltuielile utilitatilor si taxele de mentenanta.”

Floreasca Park a obtinut 83 de puncte si calificativul „Excellent” BREEAM.

Sus