Oferte locuri de munca top

Din ce in ce mai multe birouri în cladiri tip boutique

Până la sfârșitul acestui an, în București, vor fi livrate opt clădiri de birouri tip boutique, cu o suprafață totală de cira 32.0000 mp, potrivit unei analize realizate de  ESOP Consulting. Cele mai multe proiecte sunt programate pentru deschidere în ultimul trimestru din acest an.  Anul trecut, s-au finalizat cinci astfel de clădiri și pentru anul viitor mai rămân în lucru încă trei.

Alexandru Petrescu, managing partner la ESOP Consulting l CORFAC International, a spus :

Pe acest segment de piață, există o cerere stabilă de companii, instituții sau organizații pentru care imaginea este foarte importantă și care nu vor să se piardă ca identitate alături de alte branduri, în centrele mari de birouri. Acestea caută proiecte cu birouri de clasă A, cu finisaje premium, dar de dimensiuni mici, de până în 10.000 mp, cu design elegant și vecinătăți de prestigiu, în zone foarte bine poziționate, cum sunt Dacia, Aviatorilor, Cotroceni, Dorobanți, Piața Operei”,

Cinci din cele opt clădiri care se vor da în folosință în acest an sunt situate în zone ultracentrale (precum Dacia, Operei, Romană, Unirii și Universitate) și trei în zone din Centru-Nord (Aviatorilor, Dorobanți și Casa Presei Libere).

Suprafețele clădirilor de birouri tip boutique livrate în acest an variază între 1.547 mp și 7.500 mp.

Proiecte de birouri boutique mai sunt în construcție și în curs de închiriere în zonele Romană, Piața Operei, Universitate și Unirii.

 

Citiți și:

Un ansamblu cu aproape 800 de apartamente a primit unda verde

Cererea de locuinte in Bucuresti s-a plafonat

Patru noi blocuri, cu cate 10 etaje, in vestul Bucurestiului

Teren pregatit pentru construirea unui supermarket in Bucuresti

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

 

Sus