Oferte locuri de munca top

Demolari de peste 20 mil euro, in doua judete din tara

Lucrări de demolare a unor construcții, în valoare de peste 20 milioane euro, echivalentul a 100 milioane de lei, au fost autorizate pe raza a două județe din țară. Astfel, vor fi desființate mai multe lucrări de artă din cadrul obiectivului de investiție „Reabilitarea liniei de cale ferată Brașov-Simeria, parte componentă a coridorului IV pan-european, pentru circulația trenurilor cu viteză maximă de 160 km/h, secțiunea Brașov-Sighișoara, subsecțiunile 1. Brașov-Apața, 2. Apața-Cața și 3. Cața-Sighișoara”.

Vor fi desființate 21 de poduri, ce ocupă 6.705 mp, și 80 de podețe, ce ocupă o suprafață de 18.135 mp.

De asemenea, vor fi realizate și lucrări de protejare a mediului.

Amplasamentul lucrărilor este situat pe tronsonul de cale ferată Brașov – Simeria, pe ramura principală Frontieră – Curtici – Arad – Sighișoara – Brașov – București – Constanța. Aceasta traversează județul Brașov (UAT Brașov, Bod, Feldioara, Apața, Racoș, Cața) și județul Mureș (UAT Archita, Vânători, Albești, Sighișoara).

Durata de execuție a lucrărilor este, confrom graficului de execuție, de 48 de luni, calculată de la data începerii efective a lucrărilor.

Suprafața totală a terenului intravlian și extravilan pentru care se solicită autorizația de desființare este de 3.573.309 mp, din care 2.400.000 mp în județul Brașov și 1.173.309 mp în județul Mureș.

Documentațiile au fost elaborate de Asocierea Itallferr Sp.A – Tecnic Consulting Engineers SpA – Obermeyer – Scott Wilson.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus