Oferte locuri de munca top

Cu cat inchiriaza Sectorul 4 spatii in Grand Arena Berceni

Primăria Sectorului 4 a găsit o soluție neconvențională pentru rezolvarea problemelor legate de mutarea copiilor și educatorilor din grădinițele aflate în proces de reabilitare. Astfel, consilierii sectorului condus de Daniel Băluță au decis să investească aproximativ 2 milioane de lei în amenajarea unor spații moderne în Centrul Comercial Grand Arena Mall (Bulevardul Metalurgiei, nr. 12-18), unde vor fi relocate, rând pe rând, grădinițele în care se derulează lucrări de consolidare și modernizare.

Edilii au aprobat, săptămâna trecută, încheierea unui contract de către Direcția de Administrare a Unităților de Învățământ (D.A.U.I.) pentru închirierea a 3.200 de metri pătrați în Centrul Comercial Grand Arena Berceni.

Spațiul va fi închiriat pentru o perioadă de 6 ani, cu posibilitatea de prelungire cu încă 3 ani.
Urmare a negocierilor cu proprietarul centrului comercial, D.A.U.I. Sector 4 va beneficia de o perioadă de grație de 27 de luni, în care nu datorează chiria, urmând să achite chirie doar pentru restul de 45 de luni. Având în vedere perioadele de grație în care D.A.U.I. Sector 4 nu va plăti chiria, prețul real la expirarea duratei contractului de 6 ani va fi de 5,20 euro/mp/lună fără TVA, fiind un raport contractual avantajos, ținând seama de necesitățile și obiectul contractului“, se arată în hotărârea prin care a fost a aprobat contractul de închiriere.

“În cazul a 18 grădinițe am reușit să atragem finanțare de la Guvern, prin P.N.D.L. Doar că, pentru a nu pierde aceste fonduri, suntem obligați să finalizăm lucrările până la finele anului viitor. După finalizarea lucrărilor la cele 18 grădinițe, cu fonduri proprii vom trece la modernizarea altor 7 grădinițe alocate școlilor. În acest fel, lucrările de modernizare se vor extinde pe o perioadă mai mare de 2 ani. În plus, având în vedere valoarea totală a investiției făcute în acest spațiu, ne-am gândit că ar fi oportun ca și după încheierea lucrărilor locația să rămână grădiniță, pentru copiii din sectorul 4.“, a declarat Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

 

 

Citiți și:

Un mare ansamblu imobiliar din Bucuresti va obtine autorizatia de construire

Cine lupta pentru proiectarea unui drum de peste 22 km

Peste 21 mil de euro, investitii pentru unitati de invatamant

In ce stadiu este proiectul conductei de transport gaze din Marea Neagra

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

Sus