Solplanet x AeroFix

Cu cat a fost cumparata o cladire din zona Herastrau

O clădire de birouri de cinci etaje pe strada Nicolae Caramfil, în zona Herăstrău, a fost cumpărată  pentru a deveni clinică dentară. Dr. Ionuț Leahu urmează să deschidă cea de-a patra clinică a sa premium.

Construcția are o suprafață totală construită de 987 mp și este dispusă pe mai multe niveluri: demisol, parter, patru etaje, plus un etaj retras și beneficiază de 10 locuri de parcare.

Prețul de achiziție al clădirii de birouri este de 1.065 euro/mp construit.

„Acest imobil are o poziție comercială excelentă, fiind situat într-o zonă premium, cu un trafic intens, venit atât din rândul locatarilor de lux din zona rezidențială apropiată, respectiv Șoseaua Nordului, cât și din zona de birouri din proximitate, respectiv polul nou de birouri din Floreasca – Barbu-Văcărescu”, a declară Alexandru Petrescu, managing partner la ESOP Consulting l CORFAC International.

Clădirea are o suprafața închiriabilă de 850 mp. Noua clinică dentară premium Dr Leahu va ocupa primele trei etaje, urmând ca în timp să se extindă în toată clădirea cumpărată cu acest scop.

Construcția are ca finisaje și dotări fațadă din cortină de sticlă, un lift, zonă de recepție amenajată, pardoseli din piatră naturală, cablare perimetrală, CCTV, centrală termică proprie și sistem propriu de climatizare prin 2 tevi, cu aport de aer proaspăt, rezervor apă 4.000 litri.

 

 

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia aprilie 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus