Oferte locuri de munca top

Cu cât a fost vândut magazinul Praktiker din Craiova

15152696746_1402064ecd_oFondul de investiţii Secure Property Development a anunţat finalizarea tranzacţiei prin care a achiziţionat o proprietate de tip DIY din Craiova, şi anume magazinul Praktiker.

Fondul a cumpărat magazinul Praktiker din Craiova pentru preţul de 6,1 milioane de euro de la BLUEBIGBOX 3 S.R.L. Magazinul are o suprafaţă închiriabilă de 9.385 mp şi produce anual venituri de circa 1 milion de euro.

BLUEBIGBOX a primit pentru valoarea de 6,1 milioane euro, un număr de 8.618.997 acțiunilor preferențiale ce pot fi convertite cu un număr egal de acțiuni ordinare sau răscumpărate pentru € 0.7056 pe RCPS la 13 iulie 2016.

Potrivit comunicatului de presă al Secure Property Development, această achiziţie face parte dintr-o serie de achiziţii de active imobiliare din România și Bulgaria, cu o valoare de peste 8 milioane de euro.

Achiziţia este în conformitate cu strategia companiei de a construi un portofoliu imobiliar diversificat de proprietăţi comerciale din Europa de Est și de Sud-Est, care să genereaze un flux de numerar din partea chiriașilor și să ofere un potențial substanțial de creștere a capitalului.

Luna trecută, fondul a finalizat achiziţia unei participaţii de 24,35% în Delea Nuova, o clădire de birouri de clasa A , unde chiriaşul este ANCOM, dar şi a unui pachet de locuinţe, cu o valoare netă a activelor de 18,6 milioane de euro.

Fondul a mai cumpărat în primăvara anului trecut şi parcul logistic Innovations din Clinceni, care este închiriat în proporţie de60% de Nestle, dar şi clădirea de birouri EOS Business Park, unde îşi are sediu Danone, pentru suma de 5,8 milioane de euro. Secure Property mai deţine şi pachete cu un total de 122 de locuinţe în proiectele rezidenţiale Doamna Ghica Plaza, Linda Residence, Monaco Towers şi Blooming House din Bucureşti.

Sus