Oferte locuri de munca top

Contractul pentru Drumul Expres Craiova – Pitesti intra in licitatie

Contractul pentru proiectarea și execuția celor aproximativ 32 de kilometri din Drumul Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 3 a fost lansat în licitație.

Drumul va începe în zona nodului rutier la DN 65 (Valea Mare), care intersectează DN 65 la km 57+720 și ajunge până la limita dintre județele Olt și Argeș la km 89+300.

Valoarea estimată a contractului este de peste 212,7  milioane de euro, echivalentul 999.410.536 lei, fără TVA.

Durata contractului este de 96 luni din care 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

Durata contractului de lucrări poate varia în funcție de perioada de garanție a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câstigător.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru data de 8 noiembrie 2019.

Proiectul va fi realizat din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM.

Ofertantul trebuie să demonstreze că cifra de afaceri anuală totală a fost de minim 300.000.000 lei în fiecare dintre exercițiile financiare aferente anilor 2016, 2017 și 2018.

Încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de obținerea/ aprobarea finanțării lucrărilor din fonduri de la bugetul de stat și/ sau fonduri europene nerambursabile, semnarea contractului fiind posibilă doar în situatia în care se respectă dispozițiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice.

In cazul în care obtinerea/aprobarea finantarii nu se realizeaza, încheierea contractului va fi imposibilă.

Cu toate ca la data inițierii prezentei proceduri de achiziție publică nu există un contract de finanțare semnat, CNAIR estimează că va obține finanțarea necesară semnării contractului în semestru II al anului 2019.

 

 

Citiți și:

Ansamblu mixt cu cladiri de pana la 17 niveluri, in pregatire in Bucuresti

Amplu ansamblu multifunctional, gata de aprobare

Un dezvoltator local pregateste noi proiecte chiar daca a scazut cererea de locuinte

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/ sept 2019

Sus