Oferte locuri de munca top

Contractele CNADNR vor fi analizate unul câte unul de Teodorovici şi Matache

901311_07fdf4e7Toate contractele încheiate de CNADNR pentru construcţia de drumuri vor fi analizate şi dacă acestea nu respectă termenele convenite contractorii „zboară efectiv” din contract, a declarat ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici a spus joi seara, la Realitatea TV, că a discutat cu ministrul Transporturilor, Iulian Matache şi că au stabilit ca în următoarele zile să analizeze contract cu contract ca să afle care sunt problemele.

“Vreau să văd că această companie naţională de drumuri,  care este cea mai mare beneficiară de bani publici din România şi bani europeni şi din bugetul de stat, îşi face treaba. Adică stă în fiecare zi pe şantier şi vede exact cum se lucrează. Nu se lucrează, aplică penalităţi, nu se revine la actul de lucru, efectiv se anulează contractul”, a spus Teodorovici.

Referitor la rectificarea bugetară, ministrul Finanţelor a precizat că a luat banii necheltuiţi de la Ministerul Transporturilor pentru a-i da zonelor care aveau nevoie de fonduri bugetare.

Sus