Oferte locuri de munca top

Constructorii cer lui Iohannis să nu promulge Legea Calității în Construcții

DSC04491

Laurențiu Plosceanu, președinte ARACO

Mai multe asociații patronale și profesionale din sectorul construcțiilor cer președintelui Klaus Iohannis să nu promulge legea aprobată de Parlament prin care se modifică Legea nr.10/1995 a Calității în Construcții.

Asociația Română a Antreprenorilor din Construcții a anunțat, printr-un comunicat de presă, că asemnat scrisoarea prin care se solicită nepromulgarea Legii actualizate nr.10/1995 a Calității în Construcții de către Președintele României.

ARACO alături de Ordinul Arhitecţilor din România (OAR), Asociaţia Inginerilor de Instalaţii din România (AIIR), Asociaţia Româna a Inginerilor Consultanţi (ARIC), Patronatul Societăţilor din Construcţii (PSC) şi Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România (ANEVAR) a semnat o scrisoare comună în data de 18 iunie 2015 prin care a solicitat Preşedintelui României nepromulgarea Legii 10/1995 privind calitatea în construcţii actualizate și adoptate de Parlament în ziua de 3 iunie 2015.

 

Președinte ARACO, Laurențiu Plosceanu, precizează că motivaţia solicitării ţine de nerespectarea prevederilor legale în materie de consultare publică şi nepreluarea propunerilor organizaţiilor patronale şi profesionale semnatare ale scrisorii.

Sus