Oferte locuri de munca top

Constanţa caută consultant pentru servicii de cadastru

Primăria Constanţa a lansat săptămâna aceasta procedura de achiziţie publică în vederea atribuirii unui contract de servicii de cadastru pentru înregistrarea imobilelor.

Autorităţile locale vor să încheie un acord cadru cu un singur agent economic pe o perioadă de 24 de luni. Valoarea estimată a acordului-cadru este de peste 4,9 milioane de lei, fără TVA.

Acordul cadru este împărţit pe trei loturi din care Lotul 1 – are un număr minim de 500 imobile și un număr maxim de 1000 imobile – bulevarde, străzi, alei – cu o lungime totală minimă de 340 km și o lungime totală maximă de 680 km.

Lotul al doilea cuprinde un număr de minim 363 imobile și un număr maxim de 1 265 imobile (teren și construcţie) domeniul public al municipiului sau aflate în administrarea Consiliului Local Constanţa.

Lotul al treilea presupune realizarea documentaţiei de cadastru și înregistrarea a cel puţin 1516 imobile și a cel mult peste 4600 de imobile .

Cantităţile minime și maxime ale unui singur contract subsecvent pentru lotul 1 sunt cuprinse între 80 și 240 de imobile, bulevarde, străzi alei, un singur contract din cel de-al doilea lot poate cuprinde între 60 și 180 de imobile teren și construcţii aflate în administrarea CL Constanţa. Lotul al treilea cuprinde un număr minim de 100 de imobile și un număr maxim de 300 de imobile aflate în domeniul privat al municipiului.

Prin realizarea acestor servicii de cadastru se va asigura determinarea și evidenţa exactă a suprafeţelor de teren aferente imobilelor aparţinând domeniului public și privat al municipiului Constanţa sau aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Constanţa, clarificarea regimului juridic pentru aceste imobile, în sensul înscrierii în cartea funciară a drepturilor reale ale proprietarului/administratorului, respectiv municipiul Constanţa sau Consiliul Local Constanţa.

Agenţii economici interesaţi pot depune ofertele de participare până cel târziu pe 21 martie acestea urmând a fi evaluate pe baza criteriului “preţul cel mai scăzut”. Proiectul beneficiază de finanţare din fonduri bugetare.

 

TopJobs –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus