Oferte locuri de munca top

Cluj-Napoca: Demareaza lucrarile la Sala Polivalenta

197.jpg Ordinul de incepere a lucrarilor la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca a fost semnat in acesta saptamana de Emil Boc, primarul orasului.
Executantul proiectului este asocierea Con-A cu Nisal si Inter-Sport, castigatoarea licitatiei organizate in 17 octombrie a.c. Valoarea contractului de executie se ridica la suma de 34,91 milioane lei.
Emil Boc, primarul Clujului, a declarat: „Un proiect important pentru toti clujenii si una dintre prioritatile majore ale Primariei Cluj-Napoca pentru anul 2014 este finalizarea Salii Polivalente si a parking-ului aferent de 445 de locuri. Anul trecut am incheiat procedurile de licitatie, am deblocat proiectul, am realizat lucrari de conservare (necesare si parte din proiectul final al Salii), iar miercuri, 15 ianuarie 2014, am semnat ordinul de incepere a lucrarilor. Din acest moment, conform contractului, lucrarile la Sala Polivalenta ar trebui finalizate in termen de 8 luni de zile.”
Contractul prevede finalizarea structurii de rezistenta, a lucrarilor de arhitectura si amenajari exterioare si a celor de instalatii.
Sala multifunctionala de sport va avea un regim de inaltime 1S+P+3E si un numar de 7308 locuri, cu anexele sportive si tehnice aferente, un parking pe 1 nivel si o piateta pentru intrarea publicului dinspre Splaiul Independentei. Va gazdui urmatoarele sporturi: karate, judo, handball, gimnastica, scrima, box, basketball, five-a side football, badminton, arc, aikido, tenis de camp si tenis de masa.
Sala multifunctionala va fi omologata pentru competitii sportive la standarde nationale si internationale.
Parkingul se va realiza sub sala multifunctionala, pe un nivel si va avea un numar de 445 locuri.

Sus