Oferte locuri de munca top

CJ Dâmboviţa pregăteşte proiectele de investiţii pentru 2015

S8000828Indicatorii tehnico-economici ai proiectului de modernizare a DC127 şi DS 845 au fost aprobaţi în ultima şedinţa a consiliului judeţean Dâmboviţa din anul trecut.
Investiţia se va ridica la suma de 2,25 milioane lei (TVA inclus), din care pentru construcţii-montaj este alocată suma de 1,99 milioane lei (TVA inclus).
Proiectul va fi implementat de CJ Dâmboviţa în asociere cu Consiliul Local Voineşti, cotele de participare la realizarea obiectivelor fiind de câte 50% pentru fiecare unitate administrativ-teritorială.
Proiectul prevede modernizarea a 2,9 km de drum, 2,6 km din DC127 şi 290 m din DS 845.

De asemenea la finele anului trecut Consiliul Judeţean Dâmboviţa a modificat printr-o hotărâre indicatorii tehnico-economici ai proiectului de consolidare a sediului administrativ al Arhiepiscopiei Târgoviştei.
Indicatorii tehnico-economici aferenţi proiectului au fost aprobaţi iniţial în 2012, investiţia urmând să fie finanţată prin Compania Naţională de Investiţii, aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Din cauza resurselor financiare insuficente obiectivul de investiţii a fost propus spre finanţare în cursul anului 2014, fiind necesară revizuirea şi actualizarea expertizei tehnice şi a documentaţiei de avizare a lucrărilor ţinând cont de faptul că nivelul degradărilor şi avariilor s-a accentuat, iar preţurile nu mai erau de actualitate.
Astfel valoarea totală proiectului de consolidare a sediului administrativ al Arhiepiscopiei Târgoviştei, regim de înălţime P +3, va fi de 2,12 milioane lei (TVA inclus), din care pentru construcţii şi montaj a fost alocată suma de 1,78 milioane lei (TVA inclus). Proiectul este finanţat din bugetul local, bugetul de stat la care se adaugă alte surse legal constituite.

Sus