Oferte locuri de munca top

Centrul Tehnologic Regional Iasi, disponibil pentru inchiriere

imagineCentrul Tehnologic Regional Iasi (CTR) este scos spre inchiriere. Valoarea de pornire a licitatiei a fost stabilita la 47.500 lei lunar, suprafata construita desfasurata a centrului fiind de 4.646 mp.
Gheorghe Nichita, primarul CTR, a precizat:
„Asteptam aici firme din Iasi si din toata regiunea Moldovei, care pot gasi toate facilitatile necesare pentru afacerea lor. Avem un spatiu modern ce poate gazdui firme si societati implicate in activitatea de cercetare tehnologica. Este o ocazie pentru a pune in evidenta centrul universitar iesean si specialistii care se pregatesc aici, pentru a lansa produse inovative.”
Complexul este structurat in patru corpuri de cladire, corpul principal fiind destinat activitatilor de birou, iar celelalte trei functionând ca hale de productie si laboratoare de cercetare. In total, cladirea dispune de 28 de birouri, o parcare, un spatiu de relaxare, o sala de sedinte si 25 de spatii pentru microproductie. Centrul ofera servicii de inchiriere de spatii atât pentru cercetare si transfer tehnologic, cât si pentru aplicatii practice si activitati de laborator.
Licitatia va fi organizata pe 2 septembrie, la ora 13.00. Data limita de depunere a dosarelor de participare la sediul Primariei Iasi este luni, 1 septembrie.

Sus