Oferte locuri de munca top

Ce vor constructorii de la Comisia Juncker

IMG_9268Cererile sectorului de construcţii de la Comisia condusă de Juncker se axează mai ales pe stimularea proiectelor de menţinere şi modernizare a infrastructurii existente, mai mult decât noi proiecte.

De asemenea, aceştia consideră că trebuie găsit un echilibru între eficienţă şi competitivitate în domeniul construcţiilor. Măsurile prea ambiţioase se pot dovedi nenecesare şi contra-productive afectând competitivitatea pe termen lung.

Combaterea corupţiei prin întărirea măsurilor împotriva muncii la negru şi a evaziunii fiscale în domeniu este o altă cerinţă a reprezentanţilor Federaţiei Europene a Industriei Construcţiilor (FIEC).

“Pentru ca planul Juncker să fie unul de succes avem nevoie de o nouă atitudine pentru o colaborare reală între companiile noastre şi sectorul public, la toate nivelurile, precum şi o colaborare cu sectorul financiar”, a declarat Johan Willemen, preşedinte al FIEC, cu ocazia conferinţei anuale a asociaţiei constructorilor.

Sectorul european de construcţii este gata să accepte aceste provocări şi să joace un rol activ în implementarea “Planului Juncker” bazându-se pe know-how-ul şi experienţa tuturor actorilor implicaţi, se mai arată în comunicatul FIEC.

 

Sus