Oferte locuri de munca top

Ce locuinţe sunt în construcţie în Măgurele, Ilfov

Un nou ansamblu rezidenţial este prima fază de construcţie pe un teren de 7ha şi va cuprinde aproximativ 200 de unităţi locative şi peste 150 de apartamente.

Prima faza a construcţiei a început în luna iunie 2016 cu 6 duplexuri, 12 unităţi locative. Acestea vor fi date în folosinţă în luna iunie a acestui an.

Ansamblul Gardena Residence este amplasat la intrare în oraşul Măgurele, la graniţa cu sectorul 5 (strada Livezii).

Va conţine duplexuri, triplexuri şi blocuri cu regimul de înălţime parter + două etaje şi va fi racordat la toate utilităţile: apă, canalizare, gaze şi energie electrică.

Fiecare duplex este construit pe un teren de 500mp, având două unităţi locative.

Cele două case ce alcătuiesc duplex-ul au fiecare o suprafaţă construită de aproximativ 150 mp şi o suprafaţă utilă de 107 mp. Terenul liber aferent fiecărei case este aproximativ de 180 mp.

La parter este un hol, living cu ieşire pe terasă, bucătărie închisă şi o baie, iar la etaj trei dormitoare, dintre care unul matrimonial, hol, baie şi un balcon. De asemenea, peste etajul 1 este turnată placă, podul este înalt şi poate fi folosit ca spaţiu de depozitare sau poate fi amenajat ca un spaţiu de joacă.

Există patru tipuri de apartamente de două camere, un tip de apartament de trei camere şi un studio. La mansardă se află un apartament de două camere cu o terasă de 31 mp şi un studio cu o terasă de 47 mp.

 

Preturi

Există două variante de preţ pentru aceste duplexuri: la gri – 72.000 euro sau la cheie – 76.000 euro. Preţurile conţin TVA de 5%.

Pentru triplexuri, preturile pornesc de la 70.000 euro pentru o casa de 92 mp utili si o suprafata libera a terenului de 100 mp.

Pentru apartamente preţurile pornesc de la 37.500 euro pentru un apartament cu două camere cu o suprafaţă utilă de 56 mp.

 

Sistem constructiv

Duplexurile din faza I au fundaţie cu adâncimea de 1,20 m, hidroizolată, turnată din beton impermeabilizat şi termoizolată cu polistiren extrudat. Structura fiecărei unităţi este din stâlpi de beton B300 şi fier, cărămidă eficienta 25cm pentru zidurile exterioare şi 12,5 cm pentru zidurile interioare.
Fiecare duplex este termoizolat EPS 80 cu o grosime de 100, va avea tencuială decorativă, acoperiş cu tiglă ceramică şi sistem pluvial mare.
La exterior vor avea terasă cu pergolă, gazon şi platformă pavată pentru parcare.
Descarcati aici Fisa proiectului (contine date suplimentare privind fazele proiectului, constructor, dezvoltator)

Login Required

 

 

 

 

TopJobs –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus