Oferte locuri de munca top

Ce locuinte noi se construiesc în Dristor, București

Dacă sunteți în căutarea unei locuințe noi în zona cartierului Dristor din București vă putem spune că se află în curs de realizare un ansamblu ce va livra aproximativ 250 de apartamente.

Ansamblul rezidenţial Dristor Park va avea trei blocuri, cu regimul de înălțime subsol+parter + patru etaje + etaj tehnic. La subsol vor fi locuri de parcare.

Lucrările de construcție vor fi derulate în trei etape, finalizarea primului bloc fiind preconizată anul acesta în luna septembrie.

Apartamentele vor fi decomandate, cu două şi trei camere, având bucătăria închisă.

Spaţiile verzi, locurile de parcare incluse în preţ şi posibilitatea viitorilor proprietari de a alege modelele de finisaje ale apartamentelor reprezintă unele dintre punctele forte ale ansamblului.

Suprafeţele utile ale apartamentelor sunt cuprinse între 46 mp pentru locuinţele cu două camere şi de 93 mp pentru cele cu trei camere.

Preţurile de pornire pentru apartamentele cu două camere sunt între 70.000 euro (blocul II) şi 73.000 euro (blocul I). Apartamentele cu trei camere pornesc de la 116.000 euro (blocul II) şi 122.000 euro (blocul I). Preţurile includ TVA.

Locuinţele pot fi cumpărate cu orice tip de credit, conform informaţiilor oferite de reprezentantul ansamblului.

Apartamentele cu trei camere au inclus în preţul de vânzare un loc de parcare.

Pentru apartamentele cu două camere, locul de parcare poate fi cumpărat la subsol sau la exteriorul blocului.

Dezvoltatorul a mai construit ansamblul de la Nicolae Grigorescu şi acum are în execuţie cel de la Mihai Bravu unde se ridică blocurile 8, 9 şi 10 cu un total de 68 apartamente.

 

Descarcati aici fisa proiectului Dristor Park

(fisa contine detalii suplimentare si date de contact)

 

 

 

 

 

 

 

TopJobs –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus