Oferte locuri de munca top

Ce investitii va face Oradea anul acesta

Autorităţile locale din municipiul Oradea îşi propun ca pentru 2017 să continue lucrările din anul trecut, dar şi să demareze noi proiecte de investiţie.

În ceea ce priveşte sistemul rutier, vor începe lucrările de modernizare, reabilitare şi transformare în drum pietonal a străzii Vasile Alecsandri.  Vor fi amenajate accesele auto şi spaţiile de parcare în zona situată între străzile B-dul Dacia – str. Constantin Brâncuşi – str. Costache Negruzzi – str. Doinei.

Florin Birta, viceprimarul municipiului Oradea, a declarat: ”Anul acesta vom continua o serie de lucrări demarate în 2016. Printre acestea se numără realizarea drumului de acces la Aquapark, cu suplimentarea parcărilor aferente, apoi lucrările de pavare a trotuarului care leagă Magazinul Crișul de Piața Unirii. Totodată, vor începe mai multe lucrări de investiții: se vor moderniza mai multe străzi din Cartierul Europa, se va reabilita str. Calea Bihorului – tronson cuprins între Pod T. Neș – intersecția drum de legătură între str. Suișului și Calea Bihorului (continuarea drumului expres), se va moderniza Piața Bobâlna, str. Coriolan Hora, se vor amenaja căi de acces rutier  pe str. Cornițelului, se vor realiza străzi, drumuri, alei rutiere și spații de parcare în Cartierul Ceyrat”.

O altă lucrare programată pentru anul aceste este demolarea pasarelei pietonale de la Centrul de Calcul. De asemenea, va fi refăcută şi legătura peste Crişul Repede cu un pod rutier.

Tot în acest an vor începe lucrările şi la Parcul Sportiv Salca III.

”Obiectivul nostru este ca, în continuare, să punem accent pe calitatea lucrărilor, să ţinem legătura cu firmele executante, astfel încât termenele pe care şi le asumă constructorii să fie respectate”, a încheiat viceprimarul Florin Birta.

 

TopJobs –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus