Oferte locuri de munca top

Ce buget de investiții pregătește Cluj-Napoca

buget-clujBugetul de dezvoltare propus de Primăria municipiului Cluj Napoca pentru anul 2017 se ridică la peste 443 milioane lei, echivalentul a peste 98 milioane de euro.

Bugetul total al primăriei Cluj-Napoca este propus la 1,35 miliarde de lei, din care bugetul de funcționare reprezintă 907,32 milioane de lei, respectiv bugetul de dezvoltare 443,67 milioane de lei.

Proiectul de buget a fost construit având în vedere o serie de priorități pentru acest an. Dintre obiectivele prioritare ce includ lucărir de construcții amintim:

* Demararea unui nou program multianual de modernizare a infrastructurii rutiere care să cuprindă şi străzile din noile extinderi ale oraşului.

* Finalizarea unui parking suprateran şi începerea lucrărilor de construcţie la cel puţin 3 noi parkinguri.

* Pentru cartiere curate, se vor iniţia lucrările de amenajare a primelor 40 de platforme subterane de colectare selectivă a deşeurilor menajere.

* Atragerea de finanţări europene pentru reabilitarea termică a cel puţin 30 de noi blocuri.

* Finalizarea etapei a doua a reabilitării Pieţei Unirii şi pietonalizarea laturii de vest.

* începerea construcţiei unei creşe pe str. Gr. Alexandrescu nr. 47A şi modernizarea creşei de pe Septimiu Albini nr. 91.

* Extinderea capacităţii Sălii Polivalente la peste 9.300 de locuri, urmând să găzduim Campionatele Europene de Gimnastică şi o grupă a Campionatului European de Baschet Masculin.

* Realizarea unui patinoar artificial în Parcul Central „Simion Bărnuţiu”.

În conformitate cu prevederile Legii 273/2006 privind finanțele publice locale referitor la prevederile Proiectului de buget al municipiului Cluj-Napoca, acesta poate fi consultat pe site-ul instituției.

 

TopJobs –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus